Jump to content

Spidametra dachiks

almeda
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

Sveiki!

Lieta taada ka man nojuudzaas spidamettra dazhiks.. Respektiivi neraada ar kaadu aatrumu braucu un protams arii kompiits nepareizi raada pateerinju(respektiivi neraada nemaz).. Pasuutiiju to dazhiku caur amerikas auto servisu.. domaaju ka varees uzlikt pie parasta elektrikj - paziistams taads leets un labs.. bet redziet lieta taada ka man pazinjo ka neriktiiga detalja esot.. vai arii tas otrs variant - nemaz nezin kur jamaina..

aizgaaja runa jau par to ka tas ir kaut kur kaarbaa iekshaa jaaliek... vai taa tas ir???

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

nu taa mashiina bij man servisaa.. pastiijas tos abus dachikus - viss esot oki.. abi straadaa.. bet spidametrs taa pat nekustas.. nevarot pateikt kas par vainu.. taa pataas arii nevareeja saprast kapeec tosolu spiezh laukaa.. termostats ar straadaajot labi.. un cik sapratu vaacinjsh izpleshanas traukam ar kaartiibaa..

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

nu es pienjemu ka to ar vinji skatiijas.. :D es taa kaa uzticos servisam... :)

gribeeju zinaat cik maksaa jauns kompiits mashiinai!?! jo nomaniija man kompiiti un tagad visi dachiki shancee.. bet taa kaa tas ir lotiets un garantijas vinjam nav - nevar zinaat cik ilgi shancees.. tapee arii gribu zinat cik tad taads maksaa jauns..tas ka daargs - tas taa var buut, bet cik daargs!?!

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

nu es pienjemu ka to ar vinji skatiijas.. :D es taa kaa uzticos servisam... :)

gribeeju zinaat cik maksaa jauns kompiits mashiinai!?! jo nomaniija man kompiiti un tagad visi dachiki shancee.. bet taa kaa tas ir lotiets un garantijas vinjam nav - nevar zinaat cik ilgi shancees.. tapee arii gribu zinat cik tad taads maksaa jauns..tas ka daargs - tas taa var buut, bet cik daargs!?!

kompis nav bremžu disks,nedilst,vienkārši ļauj autiņam braukt....

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...