Jump to content

fiitoss
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

Visionam liidziiga beeda. Parasti noslaapst kameer motors auxts , braucot peec 2-3 minuuteem. Peec tam pielec bez probleemaam.

Jautaajums - piesleedzot diagnostikas kompi var noteikt vai degvielas suuknis pamazaam nemirst ?

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

• Pēc 1 gada...
  • Pēc 10 mēnešiem...

Sveiki. Man problema ari ir līdzīga. Pagajušo nedēļ servisaa nomainīja atrumkārbai hidromuftu, un ar to sākās problēmas. Pirmais jau ka kautko sačakarējuši izpūtējam un tagad man skaņa ir kā sporta auto. Braucot pa pilsētu bremžu pedālis lai nobremzētu jāspiež pilnīgi grīdā, tāda sajūta ka nav bremžu šķidruma, bet tas ir līmenī . No rīta kad darbinu mašīnu tā pielec labi , bet tiko sāku braukt sāk lēkāt apgriezieni un mašīna noslāpst. Reizēm var pielaist uz reiz reizēm jāgaida kādu laiku. Tas pats notiek arī braucot , pēkšņi sāk lēkāt apgriezieni un mašīna noslāpst. Varbūt kāds ar ko tādu saskāries un var ko palīdzet.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

• Pēc 3 mēnešiem...

Sveiki kadu nedeļu atpakaļ braucot noslāpa  mans chrysler 300m aizdzinu uz servisu tur nedelju jaucās un būrās itkā viss mašīnai kārtībā un kompis kļūdu nemet ārā bet iedarbināt viņu nevar.

Varbūt kāds ir ar kautko līdzīgu saskāries. Vai arī ir kāds labs serviss kur iegriezties?

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...