Jump to content

degvielas pateriņš 34l uz 100kmh

Artursr1985
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

Sveicināti velreiz! Jau iepriekš rakstiju, ka man ir Jeep Grand Cherokee 4.0, atklajas velviena problēma, degvielas pateriņš (benzīns gan gāze) uz 100km/h 34.5l, stavot tukšgaita mašīnai lēka apgriezieni. Vai kāds var pateikt kas par vainu. Pie Alvja aidzit nevaru jo pagaidām pec auto iegādes maks ir saus :) un ari jau kauns zvanīt Alvim :(

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Nesmu testejis tadu lietu vel :) varetu butu, ka zonde jamaina, ja jamaina tad varbut var kads pateikt izmaksas. Masinu esmu tiko iegadajies nobraucis esmu 250km tikai :)

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Gan jau ir kāds pietiekoši dārgs iemesls, dēļ kura autiņu pārdeva. Vai vienkārši nevarēja atrast bojājumu.

Gaisa filtru vismaz esi apskatījies?

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Nu teiksu, ka ir es zinu daudz maz kur kas atrodas, bet kas par vainu atrast pats nemaku :) Nesmu nekads spec par automasinam, cik nu hadeni aptuveni emu licis kopa un ardijis :D

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Itkā vajadzētu būt četrām. Var jau būt, ka beigta ir ne tikai viena zonde. Diagnostikā var redzēt ko tās samēra. V8 manuprāt arī to var apskatīt.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Visas trubiņas kas saistītas ar vakumu! Man pie kolektora vija pamatīgi pavalkājušās un laida gaisu garām, autiņš uzvedās kā trīs dienas šrotam parādā.

Palasi vai nu krievu vai jeņķu forumos, 4.ol raustīšanās ir ļoti izplatīta problēma :( tikai iemesls katram ir savs.

a. zondes

b. kloķenes devējs

c. brīvgaitas vārsts

d. droseles pozicijas sensors

e. vakuma devējs

f. plaisa kolektorā

g. nehermetiskas trubiņas

h. Centrālajā vadu žgutā lūzt lodējums

h.

i.

j.

...

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

raustisanas problema noversta, bet degvielas paterina problema vel nav noversta, jo vienazonde ir pagalam, bet nau naudas jaunai pagaidam varbut 1.datuma bus japerk. kadas prob varetu but, ka degvielu eed uz 100km/h 34l :D zinu, ka 100% viena zonde kaput.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

vot šodien pabrāukāju ar benzīnu un atklājas tas , ka benzīnu ēd pa 10l mazāk nekā gāzi. Kāds moška var ieteikt lētu un labu gāzes speciālistu?

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...