gacus Pievienots 28. marts, 2010 Dalīties Pievienots 28. marts, 2010 Man jautājums- pie kāda noskrējiena šim motoram ir jāmaina ķēde un spriegotājs? Auto Jeep Grand Cherokee 94 gada, pašreiz odometra rādijums ir 300 000 km.Otrs jautājums- cik varētu izmaksāt viskomuftes nomaiņa? razdatka nv249. Man ir aizdomas ka viskomufte ir savu nokalpojusi, pagriezienos autiņš dīvaini stūrējās. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
AlvisVecins Rakstīts 30. marts, 2010 Dalīties Rakstīts 30. marts, 2010 Keedes shim auto var mainiit ap 500K + km.... un tikai tad ja saak grabeet.... peedeejo 5 gadu laikaa veel nav taads Jeep pie mums bijis, kuram tiktu mainiita keede.... sporta auto ir bijushi gadiijumi,bet tas jau ir cits staasts.Jauna mufte maksaa apm 700- 800Ls... ebay apm tikpat $$$.... ir arii lietota mufte.Ir piedaavaajumaa arii laba lietota sadales kaarba no Jeep, Nr NV249.Peec apraksta spriezjot - auto pagriezienos saak leekaat?? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
gacus Rakstīts 31. marts, 2010 Autors Dalīties Rakstīts 31. marts, 2010 Pagriezienos uz sausa asfalta pilnīgi kautkas krakšķ un tā dīvaini cilājās. Tā krkšķēšana aukstam nav, bet tikai tad kad ir nobraukti kādi 50km. Šodien noņēmu nost priekšējo kardanu, savādāk tak nevarēja glābties. Varbūt varu uzmontēt parasto razdatku ar atslēdzamu priekšu un bez tās viskomuftes? ja nemaldos tā bija 242. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
AlvisVecins Rakstīts 1. aprīlis, 2010 Dalīties Rakstīts 1. aprīlis, 2010 Labaak laikam tomeer uz servisu atbraukt. ... te pa netu nesaremonteesim Mbe arii krusti pusasiim var taadu efektu radiit. Labaak uz vietas, bet prieksheejo kardaanu vajadzees likt atpakalj....NV 242 sadales kaarbu var uzmonteet, tikai taa pagruuti taadu atrast.... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
gacus Rakstīts 2. aprīlis, 2010 Autors Dalīties Rakstīts 2. aprīlis, 2010 Tagad ka noņēmu priekšējo kardaanu degvielas patēriņš samazinājās apmēram pa 3 litriem uz 100km, es domāju ka mainīšu razdatkas- ir man viena pieejama nv242 kura bijusi uz šitādas mašīnas ar tādu pat 4l dzinēju, bet cik saprotu arī kardaani viņām atšķirās pēc garumiem? Otrkārt- kad bija virsū priekšējais kardāns tad braucot bija tāda riebīga skaņa( īdēšana), tagad iet klusu. Un laikam ja mainu uz nv242 ta jāmaina arī tas kloķis ar visu ieslēgšanas/izslēgšanas mehanismu, un protams arī aizmugurējais kardāns? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
gacus Rakstīts 2. aprīlis, 2010 Autors Dalīties Rakstīts 2. aprīlis, 2010 Varbūt varu likt 231 razdatku? derēs? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.