Jump to content

US autodaļas no amerikas un ne tikai.

LSV8
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

Ir daudz tēmas saistītas par autodaļu pasūtīšanu no usa, bet pārsvarā vecas un informācija varētu būt novecojusi. Varētu padiskutēt par ši brīža iespējām.

Zināmie un populārākie laikam tad ir:

- rockauto.com

- fivestarford.com

Ar tiem takā laikam visiem viss būtu skaidrs, bet kā ir ar citām iespējām. Varbūt kāds ir atradis kādu eiropas internet veikalu ar US daļām?

Varbūt kādam ir pieredze ar MyUS.com un tamlīdzīgām lapām kas piedāvā adresi amerikā ar pārsūtīšanas iespēju.(iespēja izmantot veikalus kas sūta tikai uz US) Un kā ir sarunāt ar šiem kantoriem lai nenorāda īsto summu vai sūta kā dāvanu , izmanto USPS utt...? Kāda pieredze ar ievadmuitas maksas apiešanu?

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Ja domā par fordveidīgajiem, tad eksistē vēl arī www.teamfordparts.com - tur ir on-line katalogs, bet sūtījis gan neko neesmu, jo parasti viņi ļoti kavējas ar atbildēm. Vēl arī šo to var sūtīt no ebay.com, bet tur ir jāskatās, ko tieši tu sūti. Es esmu sūtījis tikai lietotās detaļas no ebay. Piemēram spoles no turienes ir jāskatās kādas sūti un kāds feedback ir pārdevējam, jo no lincolnvscadillac foruma daži ir iegrābušies.

Starp citu, ir detaļas, kuras LSam der no Jaguar S-Type :)

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pasūtiju clockspring'u no teamfordparts.com. Sanāca ar USPS piegādi par $5 mazāk nekā no Max'a. Apstīsimies cik ātri viss notiksies.

No Makša ar USPS Express un Fedex man viss ir atnācis +/- nedēļas laikā. Viena reize bija, kad šis kļūdas pēc izsūtīja ar Priority (toreiz vēl nobrīnījos ko tik zema šippinga cena) man nāca gandrīz mēnesi.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...