Jump to content

grand voyager pret pacifica

JB75
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

Sveiki.

Kopš esmu ar vadītāja apliecību ,esmu lietojis tikai audi/A2,A4,A6 bet kopš esmu tēvs diviem bērniņiem sāku domāt ka jāsēžas iekš chrysler grand voyager 2001-2004 gadu izlaiduma vai chrysler pacifica.

Lūdzu pabrāķēt vai palielīt šos modeļus balstoties uz SAVU pieredzi.

Uz šo brīdi esmu vadījis tikai uz ZAKOPANI 1999gada 3.3 grandu kuram bija Holandē uzstādīta "gudrā gāze" un tā pat rāpjoties Tatros patēriņš bij līdz 31L bet vidēji pieveicot 5000km gāze dega ap 14 L uz 100km.

Izejot no iegūtās informācijas nolēmu ATTEIKTIES no domas par gāzi un nākotnē braukt bez bēdu tikai ar 3.3 vai 3.5 benzīnnieku !

PACIFIC'u vēl NEesmu testējis bet izlasot autoru slavasdziesmas šim modelim gribētu citēt profesionāli : "vizuāli ļoti pievilcīgs auto TIKAI no ārpuses bet iekāpjot salonā ,cilvēkam virs 185 cm un 95kg nākas konstatēt ka auto IR ļoti šaurs un ļoti kantains ar sliktu redzamību!"

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

apsaluti normals paterinsh. ko nozimee "gudraa gaaze" ? 3,3 -3,8 L motors arii zem 12 bendzinu neterees :D man braukajot pa rigu un pierigu kompis rada 14~16L un vairak respektivi 16~ 20 gaazi un velkot vaacijaa pa bani uz 160km/h paterinsh ar staveja uz 16l man pat likas ka tas ir maz prieksh 2 tonigas mega bundzas kuraa atradaas 5 cilveki aizkrauta aimugure ta ka stiklu neradz un vel uz jumta kaste. itago rekinot ka gribot es braukajot uz gazi gadaa ietaupu ap ~ 800ls

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

apsaluti normals paterinsh. ko nozimee "gudraa gaaze" ? 3,3 -3,8 L motors arii zem 12 bendzinu neterees :D man braukajot pa rigu un pierigu kompis rada 14~16L un vairak respektivi 16~ 20 gaazi un velkot vaacijaa pa bani uz 160km/h paterinsh ar staveja uz 16l man pat likas ka tas ir maz prieksh 2 tonigas mega bundzas kuraa atradaas 5 cilveki aizkrauta aimugure ta ka stiklu neradz un vel uz jumta kaste. itago rekinot ka gribot es braukajot uz gazi gadaa ietaupu ap ~ 800ls

"gudrā gāze"- datorizēta iešprice-patinot filmu atpakaļ atceros konkrēto gāzes patēriņu 3.3 grandvoyeger'im tā bij 13-15.

Labs saits autosalīdzināšanai www.katalog.auto.ru ... un grandvoyagierim telpas ir DAUDZ vairāk bet patēriņš pacifica'i ir pat mazliet mazāks.

Par to taupīšanu - 800, gadā - tie būs ap 35000km?Es esmu svētdienas braucējs -10000-12000km gadā...un man NEatmaksāsies un arī izejot no savas rocības gribētos auto pirkt ILGSTOŠAI lietošanai-5 ; 6 gadiem maximums 80 000km.

Jāatrod kāds raksts par dzinēja resursiem jo NEgribas ticēt pacifica's 3.5 ka tie būtu 300 000km...

Paldies par ieteikumiem.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

pec sava 300M skatījos uz Pacificu un kamēr veicu meklējumus, pārvietojos ar Grandu. Beigās nonācu pie 300C Touringa. Ģimenes sastāvs 2 pieaugušie, 1 bērns + reizēm 1 ome ar mazu suni.

Mani, ne ar tehniku saistīta lietotāja secinājumi :)

Grands - pa lielu (daudz liekā gaisa jāvadā) + ērta sēdpozīcija pret ceļu, pieklājīgs dīzeļa patērinš.

Pacifica - priekš pilsētas pa rijīgu (laikam kāja smaga) + ērta sēdpozīcija pret ceļu, vietas ne par dauz, ne par maz, BET kaut kā īsti neuzrunāja ...

300C touring 3.5L - paneļa dizains varēja būt smukāks + ērts maniem 192cm, samērā manevrīgs ar saviem 5m, oriģināls dizains, daudz extru jau standarta aprīkojumā (tas gan vairums amurikāņiem).

Nu jau ir paspēts apgreidot uz SRT diskiem un salonu.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

• Pēc 2 nedēļām...

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...