Vigants Pievienots 7. jūnijs, 2005 Dalīties Pievienots 7. jūnijs, 2005 http://www.perc.lv/listings/details/ind ... mnum=93131 Nolēmu iet "uz visu banku" Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 9. jūnijs, 2005 Dalīties Rakstīts 9. jūnijs, 2005 :DDDDD....uz visu...banku... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Āris Seisums Rakstīts 9. jūnijs, 2005 Dalīties Rakstīts 9. jūnijs, 2005 Cik tev Perc.lv veiksmes gadījumā komisijās noplēsīs??? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Vigants Rakstīts 9. jūnijs, 2005 Autors Dalīties Rakstīts 9. jūnijs, 2005 0.00Lsun tas nav dēļ pazīšanās.Privātpersonām tur viss ir par free. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Āris Seisums Rakstīts 9. jūnijs, 2005 Dalīties Rakstīts 9. jūnijs, 2005 Nu lai tev veicas! Patreiz izskatās, ka interese tur kādām ir Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Gatis Rakstīts 9. jūnijs, 2005 Dalīties Rakstīts 9. jūnijs, 2005 ir ir- tikai pasaki uzreiz - cik ir uzlikta minimalaa summa???!!! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Vigants Rakstīts 9. jūnijs, 2005 Autors Dalīties Rakstīts 9. jūnijs, 2005 2000 LVL Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Gatis Rakstīts 9. jūnijs, 2005 Dalīties Rakstīts 9. jūnijs, 2005 Nu ssito uzsitiisi gaisaa un ko tad nnemsi vietaa?? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Vigants Rakstīts 9. jūnijs, 2005 Autors Dalīties Rakstīts 9. jūnijs, 2005 vēl nēesmu izlēmis... atkarībā no tā cik daudz naudiņas būs.Ir 3 varianti:1. Chrysler PT Cruiser2. Chevrolet Lacetti3. Hyundai Getz gribu jaunu, ar garantiju... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Gatis Rakstīts 9. jūnijs, 2005 Dalīties Rakstīts 9. jūnijs, 2005 vēl nēesmu izlēmis... atkarībā no tā cik daudz naudiņas būs.Ir 3 varianti:1. Chrysler PT Cruiser2. Chevrolet Lacetti3. Hyundai Getz gribu jaunu, ar garantiju... Nu jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!No US autinna uz Getz - kautkas nav labi - Laikam buusi mazlietiinn saules duurienu noravis!!))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Vigants Rakstīts 9. jūnijs, 2005 Autors Dalīties Rakstīts 9. jūnijs, 2005 kā jau teicu - depends no naudas...toties braucot ar Getz iekrāšu naudu kādam Cadillacam! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Gatis Rakstīts 9. jūnijs, 2005 Dalīties Rakstīts 9. jūnijs, 2005 kā jau teicu - depends no naudas...toties braucot ar Getz iekrāšu naudu kādam Cadillacam! Nu kadili gan nennem - viiniem suuuuuu....... mottori- remontu nepodllizzit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)))))))))))))))) Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Vigants Rakstīts 9. jūnijs, 2005 Autors Dalīties Rakstīts 9. jūnijs, 2005 nu skatīsimies... katrā ziņā kaut ko lielu, skaistu, vecu... bet ikdienā jābrauc ar kaut ko nedaudz praktiskāku, ekonomiskāku un uzticamāku... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 9. jūnijs, 2005 Dalīties Rakstīts 9. jūnijs, 2005 man arii pilniigs PO ar ko savu dibenu uz darbu transporteet.... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Vigants Rakstīts 9. jūnijs, 2005 Autors Dalīties Rakstīts 9. jūnijs, 2005 hobijs ir hobijs... un ir parasti brīvdienās. Darbs ir darbs... man daudz jābrauc un cilvēki jāved... kā ēst prasās 4durvju mašīna... un arī $$ nedaudz jāekonomē braucot lielos gabalus un protams nevaru atļauties remontēt regulāri... vajag uzticamību lielāku. Bet brīvdienām... nu tad jau izdomās kādreiz! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
TDI Rakstīts 12. jūnijs, 2005 Dalīties Rakstīts 12. jūnijs, 2005 cik ir dzirdeets par getz -apetiite vinjam ir kaa 2x lielaakam auto , taxshto akanomija nespiid . kaapeec neliec gaazi ? i auto buus patiikams i akanomija laba . Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Vigants Rakstīts 13. jūnijs, 2005 Autors Dalīties Rakstīts 13. jūnijs, 2005 degvielas ekonomija ir tikai viens no aspektiem.Gāzi neatblastu - tā ir mašīnas izvarošana... gribu jaunu auto... ar garantiju.šobrīd svārstos starp Chevrolet Lacetti 1.6 un Hyundai Getz 1.3 .... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
McJanis Rakstīts 13. jūnijs, 2005 Dalīties Rakstīts 13. jūnijs, 2005 Likaas tik praatiigs puisis....un peekshnji Hyundai....! Cik ilgi vinja Tev buus jauna? Jeb pa ziemu nebrauksi? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Gatis Rakstīts 13. jūnijs, 2005 Dalīties Rakstīts 13. jūnijs, 2005 Likaas tik praatiigs puisis....un peekshnji Hyundai....! Cik ilgi vinja Tev buus jauna? Jeb pa ziemu nebrauksi?Nu vo vo! S vidu ta izskatas tiiri pratigs - a zamasski ta "GETZ'' .............!DDDDDDDDD:)))))))))))))))))))))))) Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Vigants Rakstīts 13. jūnijs, 2005 Autors Dalīties Rakstīts 13. jūnijs, 2005 kritika vietā Es jau pats sapņoju par jaunu 300C vai Sebring Cabrio... vai vismaz Sebring sedan vai PT Cruiser... bet... atļauties varu, bet netaisos vergot tikai automašīnai, ja nav pat pašam savs jumts virs galvas (pa nakti )... dažreiz ir jāpārvieto prioritātes un no kaut kā jāatsakās, lai kaut ko iegūtu. PSvot sakrāšu naudiņu un nopirkšu veco corvetti, vai Dodge Viper svētdienas izbraucieniem! PSSpieņemu, ka arī mana dalīga Amerikāņu Auto Klubā būs zem jautājuma zīmes, jo biedri var būt neapmierināti ar šādu attieksmi! Bet ar to es arī esmu rēķinājies... un esmu ar mieru izbrīvēt vietu valdē kādam lielākam entuziastam... ja kas! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Gatis Rakstīts 13. jūnijs, 2005 Dalīties Rakstīts 13. jūnijs, 2005 NU ko - takš jau tuvojas tie Jāņi - nu visi kluba biedri varam paliidzeet Tev atrast to iisto paoardes ziedinnu ar visu "JUMTU" lai buutu!))))))))))))))))))))))))) Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Kristīne Kalniņa Rakstīts 13. jūnijs, 2005 Dalīties Rakstīts 13. jūnijs, 2005 PSSpieņemu, ka arī mana dalīga Amerikāņu Auto Klubā būs zem jautājuma zīmes, jo biedri var būt neapmierināti ar šādu attieksmi! Bet ar to es arī esmu rēķinājies... un esmu ar mieru izbrīvēt vietu valdē kādam lielākam entuziastam... ja kas!Kas tad tad nu? Statutu 3.1. punkts gan saka:Par Organizācijas biedru var kļūt jebkurš amerikāņu auto īpašnieks, neatkarīgi no automašīnas markas, modeļa un izlaiduma gada. Par organizācijas biedru var kļūt juridiskā vai fiziskā persona, kura ir ieinteresēta organizācijas mērķu sasniegšanā un atbalsta organizācijas darbību neatkarīgi no tā, vai tai pieder vai nepieder amerikāņu automašīna. Par organizācijas biedru var kļūt persona, kas sasniegusi 16 gadu vecumu.Uz visu jāskatās OPTIMISTISKI, nevis reāli. Vasara taču! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Gatis Rakstīts 13. jūnijs, 2005 Dalīties Rakstīts 13. jūnijs, 2005 Vigant- atmazkas netiek pieņemtas!!!Tākā netiksi Tu tikviegli no mums vaļā!!!))))))))))) Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Vigants Rakstīts 13. jūnijs, 2005 Autors Dalīties Rakstīts 13. jūnijs, 2005 neviens jau nesaka, ka es taisos laisties lapās... vienkārši kļūšu nedaudz pasīvāks... tā iegrozijās, ka uz Jelgavu arī nevarēju aizbraukt... nepietiek laika... bet gribējās ta kā! Domāju, ka sanāks uz Jonys party aizbraukt! Bet tikai ja tur ar Getz'iem laidīs iekšā! ... ja nē, tad man lūdzu vienu vietiņu tūlīt aiz vārtiem rezervējiet! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Gatis Rakstīts 13. jūnijs, 2005 Dalīties Rakstīts 13. jūnijs, 2005 neviens jau nesaka, ka es taisos laisties lapās... vienkārši kļūšu nedaudz pasīvāks... tā iegrozijās, ka uz Jelgavu arī nevarēju aizbraukt... nepietiek laika... bet gribējās ta kā! Domāju, ka sanāks uz Jonys party aizbraukt! Bet tikai ja tur ar Getz'iem laidīs iekšā! ... ja nē, tad man lūdzu vienu vietiņu tūlīt aiz vārtiem rezervējiet! Nu kā tad ir - vai to GETZ jau nopirki?? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.