Jump to content

Crazy people!

Vigants
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

• Atbildes 53
  • Uzsākts
  • Pēdējā atbilde

Aktīvākie rakstītāji

• V8

4

• Vigants

23

• McJanis

7

• Gatis

12

Aktīvākie rakstītāji

vēl nēesmu izlēmis... atkarībā no tā cik daudz naudiņas būs.

Ir 3 varianti:

1. Chrysler PT Cruiser

2. Chevrolet Lacetti

3. Hyundai Getz :)

gribu jaunu, ar garantiju... :)

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

vēl nēesmu izlēmis... atkarībā no tā cik daudz naudiņas būs.

Ir 3 varianti:

1. Chrysler PT Cruiser

2. Chevrolet Lacetti

3. Hyundai Getz :)

gribu jaunu, ar garantiju... :)

Nu jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

No US autinna uz Getz - kautkas nav labi - Laikam buusi mazlietiinn saules duurienu noravis!!

:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

kā jau teicu - depends no naudas...

:)

toties braucot ar Getz iekrāšu naudu kādam Cadillacam! :)

Nu kadili gan nennem - viiniem suuuuuu....... mottori- remontu nepodllizzit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:)))))))))))))))))

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

:)

hobijs ir hobijs... un ir parasti brīvdienās. Darbs ir darbs... man daudz jābrauc un cilvēki jāved... kā ēst prasās 4durvju mašīna... un arī $$ nedaudz jāekonomē braucot lielos gabalus un protams nevaru atļauties remontēt regulāri... vajag uzticamību lielāku. :)

Bet brīvdienām... nu tad jau izdomās kādreiz! :)

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

degvielas ekonomija ir tikai viens no aspektiem.

Gāzi neatblastu - tā ir mašīnas izvarošana... :)

gribu jaunu auto... ar garantiju.

šobrīd svārstos starp Chevrolet Lacetti 1.6 un Hyundai Getz 1.3 ....

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Likaas tik praatiigs puisis....un peekshnji Hyundai....! Cik ilgi vinja Tev buus jauna? Jeb pa ziemu nebrauksi?

Nu vo vo! S vidu ta izskatas tiiri pratigs - a zamasski ta "GETZ'' .............!DDDDDDDDD:))))))))))))))))))))))))

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

kritika vietā :)

Es jau pats sapņoju par jaunu 300C vai Sebring Cabrio... vai vismaz Sebring sedan vai PT Cruiser... bet... atļauties varu, bet netaisos vergot tikai automašīnai, ja nav pat pašam savs jumts virs galvas (pa nakti :))... dažreiz ir jāpārvieto prioritātes un no kaut kā jāatsakās, lai kaut ko iegūtu.

PS

vot sakrāšu naudiņu un nopirkšu veco corvetti, vai Dodge Viper svētdienas izbraucieniem! :)

PSS

pieņemu, ka arī mana dalīga Amerikāņu Auto Klubā būs zem jautājuma zīmes, jo biedri var būt neapmierināti ar šādu attieksmi! :) Bet ar to es arī esmu rēķinājies... :) un esmu ar mieru izbrīvēt vietu valdē kādam lielākam entuziastam... ja kas!

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

PSS

pieņemu, ka arī mana dalīga Amerikāņu Auto Klubā būs zem jautājuma zīmes, jo biedri var būt neapmierināti ar šādu attieksmi! :) Bet ar to es arī esmu rēķinājies... :) un esmu ar mieru izbrīvēt vietu valdē kādam lielākam entuziastam... ja kas!

Kas tad tad nu? Statutu 3.1. punkts gan saka:

Par Organizācijas biedru var kļūt jebkurš amerikāņu auto īpašnieks, neatkarīgi no automašīnas markas, modeļa un izlaiduma gada. Par organizācijas biedru var kļūt juridiskā vai fiziskā persona, kura ir ieinteresēta organizācijas mērķu sasniegšanā un atbalsta organizācijas darbību neatkarīgi no tā, vai tai pieder vai nepieder amerikāņu automašīna. Par organizācijas biedru var kļūt persona, kas sasniegusi 16 gadu vecumu.

Uz visu jāskatās OPTIMISTISKI, nevis reāli. Vasara taču! :)

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

neviens jau nesaka, ka es taisos laisties lapās... vienkārši kļūšu nedaudz pasīvāks...

tā iegrozijās, ka uz Jelgavu arī nevarēju aizbraukt... nepietiek laika... bet gribējās ta kā! :)

Domāju, ka sanāks uz Jonys party aizbraukt! :) Bet tikai ja tur ar Getz'iem laidīs iekšā! :)... ja nē, tad man lūdzu vienu vietiņu tūlīt aiz vārtiem rezervējiet! :)

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

neviens jau nesaka, ka es taisos laisties lapās... vienkārši kļūšu nedaudz pasīvāks...

tā iegrozijās, ka uz Jelgavu arī nevarēju aizbraukt... nepietiek laika... bet gribējās ta kā! :)

Domāju, ka sanāks uz Jonys party aizbraukt! :) Bet tikai ja tur ar Getz'iem laidīs iekšā! :)... ja nē, tad man lūdzu vienu vietiņu tūlīt aiz vārtiem rezervējiet! :)

Nu kā tad ir - vai to GETZ jau nopirki??

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...