Jump to content

Autostiklu plaisu remonts

glassdoctor
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

Laba tēma. Manam chrysler 300M ir divas mazas zvaigznītes priekšējā stiklā, abas apmēram 1cm katra. Gribētos aizlīmēt, lai neiet tālāk. Cik pie Jums tas varētu izmaksāt????

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Arī man bija plaisa ap 30 cm! Solīja, ka pat redzēt nevarēs! Izliku ap 50 Ls, rezultātā labums bija tikai no urbuma (plaisas apturēšanas), jo kā man paskaidroja, ja plaisa ir veca, tad tajā sakrājas kakas un nakas labs nesanāk (kāpēc nejautāja pirms darba!!!). Tas bija kādi 5gadi atpakaļ, kad par stiklu prasīja 350-400. Tagad var nopirkt par 50-70 Ls! Pats biju šokā! Protams ne oriģināls, bet stikls ir stikls!

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

katra zvaigznīte amerikāņu auto īpašniekiem izmaksā 20-15% = 17Ls

Chrysler 300M stikls izmaksā 96+20(darbs)=116Ls

Zvaigznītes paliek neredzamas un neiet tālāk.

Ieteicam remontēt plaisas līdz 10cm, tad tiek dota mūža garantija.

Aizlīmējiet zvaigznīti ar skoču un zvaniet 29561080!

Laba tēma. Manam chrysler 300M ir divas mazas zvaigznītes priekšējā stiklā, abas apmēram 1cm katra. Gribētos aizlīmēt, lai neiet tālāk. Cik pie Jums tas varētu izmaksāt????
Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Sen jau pagājis tas laiks, kad Chrysler 300M stikls maksāja virs 100 LVL. Tagad to jau var dabūt par 50-60 LVL (Lietuvā ražotu). Vienu zvaigznīti varētu remontēt par 7-10 LVL, bet par 17, vai 25 kā Triplexā - nu nē, tad es labāk ielieku jaunu leišu stiklu!!!! Paldies par piedāvājumu, kurš atbilst "Trekno gadu" cenām!!!!!

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...