Janis300M Pievienots 12. jūlijs, 2009 Dalīties Pievienots 12. jūlijs, 2009 Labdien!man sagādā problēmas tāda lieta, ka mans 300M ir 2000. gada un kad pērku rezerves daļas, tad man vienmer prasa "pirms wai pēc??" cik sprotu tad 2000. gadā kkas tur mainās. Kā lai uzzinu vai mans ir "pirms vai pēc?"??? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 13. jūlijs, 2009 Dalīties Rakstīts 13. jūlijs, 2009 Uz uzlīmes vadītāja durvīs ir MFD date MM-YYPamatā visu nosaka VIN 10.simbols(modeļa gads), bet par cik tas mainās pa pusgadu uz priekšu(piem 2000. modeļa gada marķējums sākas jau 99g vidū), tad var būt dažas tehniskas nianses. Veikalos, kuros ir spečuki savā lietā, tadus jautājumus neuzdod - paņēm auto reģistrācijas apliecību un viss ir ok. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Janis300M Rakstīts 13. jūlijs, 2009 Autors Dalīties Rakstīts 13. jūlijs, 2009 Paldies par info Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.