kaupo Pievienots 22. marts, 2009 Dalīties Pievienots 22. marts, 2009 kādu varliet un cik daudz tās vajag un kur to var nopirkt. un kāds eļļas filtrs vajadzīgs? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
kaupo Rakstīts 22. marts, 2009 Autors Dalīties Rakstīts 22. marts, 2009 bij domāts Jeep - Grand Cherokee, Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Mar4ix Rakstīts 22. marts, 2009 Dalīties Rakstīts 22. marts, 2009 Starp citu tas man ar ir aktuaals jautaajums... domaaju riit mainiit...man jaamaina karteris... gribi negribi jaamaina..... domaju liet castrol 5w30 kaa to saka http://www.wjjeeps.com/service/maintenance_wj.htm ... maksaaja bargu naudu .. 6 litri.. paari par 70 latiem.... ja daru kaut ko nepareizi, luudzu atturiet mani.. jaa tikai man jeep grand cherokee Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
kaupo Rakstīts 22. marts, 2009 Autors Dalīties Rakstīts 22. marts, 2009 ar ko atšķiras 4.7 motors no 4.7 HO? un ar ko atšķiras 10w30 eļļa no5w30 eļļas? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
AlvisVecins Rakstīts 22. marts, 2009 Dalīties Rakstīts 22. marts, 2009 Par elljaam jau forumaa bija runaats... pameklee... bija noraadiits pat paarstaavis pie kaa var ieegaadaat... H.O. ja pareizi atceros - high output, atshkiriiba iepl/izpl sisteemaa un degv padevee... nu kkaa taa.. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
kaupo Rakstīts 30. marts, 2009 Autors Dalīties Rakstīts 30. marts, 2009 vai jepam var notikt liela skāde ja sintētiskās eļļas vietā ielej pussintētisko? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
ATD Rakstīts 31. marts, 2009 Dalīties Rakstīts 31. marts, 2009 Tava gada motoram ieteiktu pie eļļas maiņas izskalot motoru un liet tikai pussintētiku. Sintētika būs bezjēgā izmesta nauda. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
AlvisVecins Rakstīts 31. marts, 2009 Dalīties Rakstīts 31. marts, 2009 Laikam nevajadziigs komentaars, bet tomeer - ieteiktu attureeties no leetajaam elljaam un liet dzineejam tikai paziistamu razotaaju elljas.... pavisam leetaas elljas patiesiibaa ir atjaunota jau sadegusi ellja ar minimaalaam piedevaam. Kaadreiz to sauca par ''otrabotku'' , tagad sho ellju , ko savaac no servisiem paarstraadaa EU un paardod citos iepakojumos... Iespeejams , ka daudzi dzineeji taadeelj nonaak pie kap remonta paaraak aatri...Tas taa - paardomaam.... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.