karlismoto Pievienots 26. februāris, 2009 Dalīties Pievienots 26. februāris, 2009 Labdien!Man ir GMC Vandura buss 93' 5,7 V8 (2500 ,ar augsto jumtu) Autinjam ir vajadzigs nomainīt daudz daļas. Tapec man radās ideja nopirkt velvienu busiņu(donoru) no kā varētu noskrūvēt 4 durvis, abus bamperus, prieksejo stiklu, kardānu un citus sīkumus. Atradu sakarīgu piedāvājumu pa labu cenu http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... fhkfi.htmlChevrolet Beauville 89' Jautājums tikai cik viņi ir vienādi? kuzavs? dzinējs, ritošā? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
MADDOG Rakstīts 26. februāris, 2009 Dalīties Rakstīts 26. februāris, 2009 Var atshkirties garums - un shitam man liekaas naaca uz 8 skruuveem diski - taatad tilti ir savaadaaki - paareejais viss taads pats (daudz maz) PS shitam cena pa telefonu tika dabuuta uz 350 - beigaas izdomaajaam, ka deel taa ka vajag c kategoriju - nepirksim - taa kaa nepaarmaksaa Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
AlvisVecins Rakstīts 26. februāris, 2009 Dalīties Rakstīts 26. februāris, 2009 Ieteiktu vispirms apskatiit auto tuvumaa... ir daudzas atshkiriibas - cits dzineejs,iepluudes sisteema,cita tipa automaatkaarba... prieksh stikls der noteikti,bet ar paareejo var buut visaadi... kardaans visai maz ticams ka derees - garajai versijai var buut 2 - 4 veidu kardaani... un peec gadiem kardana krustu seezjas vietas var nedereet, kaa arii citi tilta flanchi.... ieteiktu stipri apdomaat un labi noveerteet. Shie busi ir liidziigi,bet ne vienaadi. 90-tie atshkirsies no 80-tajiem..... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
karlismoto Rakstīts 28. februāris, 2009 Autors Dalīties Rakstīts 28. februāris, 2009 Paldies par padomiem!Sodien aizbraukshu paskatities klātienē to busiņu un tad jau redzēs kas un kā... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
karlismoto Rakstīts 20. marts, 2009 Autors Dalīties Rakstīts 20. marts, 2009 Jaa taisnība, busi atšķiras diezgan tapēc nolēmu ka neņemšu šo detaļām.Varbūt kāds zin kādu info kur ir kāds chevyvan vai arī vandura buss uz izjaukšanu.. konkrētāk man vajag:1.Saanu veramaas durvis 2. stoiku starp prieksējām durvīm un vidējām. Pagaidām esmu atradis tikai paris busus ar bīdāmajām sānu durvīm kas man diemžēl neder. varbūt kāds var ieteikt kādu Lietuvas www adresi kur meklēt? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 22. marts, 2009 Dalīties Rakstīts 22. marts, 2009 Pa lietuvi nezinu, bet igauņos un vispār Zviedrijā var meklēt.... labāk Zviedriju, jo tur ir daudzi uz jaukšanu http://www.bildelarosby.se/ Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
AlvisVecins Rakstīts 22. marts, 2009 Dalīties Rakstīts 22. marts, 2009 Pie mums taads buss Chevy Van '95 ienaaks uz jaukshanu tuvaakaa laikaa... gaidam atbildi no apdr kantora... kaadas buus durvis gan tagad pateikt nevaru, jo auto ir sists pa pr labo spaarnu... Piezvani peec 2-3 nedeeljaam, mbe zinaashu ko tuvaak.. veel var pamekleet www.autoplius.lt... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 23. marts, 2009 Dalīties Rakstīts 23. marts, 2009 TE NAV?http://forum.avtoamerika.by/index.php?showtopic=92 Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
karlismoto Rakstīts 25. marts, 2009 Autors Dalīties Rakstīts 25. marts, 2009 Paldies par padomiem,bet pagaidaam nekaa.Pie ''Braaļa nekā nev ko man vajag. Zviedrijas adrese izskatas cerīgi tikai speciāli braukt uz turieni būs gruuti saņemties To alvis - ja tev parādas tas buss uz jauksanu padod zinju! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
AlvisVecins Rakstīts 25. marts, 2009 Dalīties Rakstīts 25. marts, 2009 Labi. Doshu zinju ,kad buus.Tikai - vai tomeer atjaunot durvis nav reaali?? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
karlismoto Rakstīts 26. marts, 2009 Autors Dalīties Rakstīts 26. marts, 2009 Durvis varētu atjaunot, bet problēma ir tāda ka stoika starp priekšējām durviim un saanu durvīm ir apdauziita un to gribu izgriezst araa un iemetināt normālu. Ja stoika būtu tisna tad durvis būtu viegli izklapēt. Vai arī otrādi ja durvis būtu veselas tad varētu to stoiku kautcik izriktēt... tāds apburtais loks man te sanaak Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.