Vision Pievienots 25. maijs, 2005 Dalīties Pievienots 25. maijs, 2005 Kur Rīgā var nomazgāt inžektorus, kaut vai ar to pašu Wynn’s iekārtu?Atradu vienu kantori - http://www.autonet.lv/motorcentrs, bet šie negrib amerikāņiem mazgāt, jo ir kaut-kādas īpatnības. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Vision Rakstīts 26. maijs, 2005 Autors Dalīties Rakstīts 26. maijs, 2005 Nu, cik saprotu, nevienam nav tādas pieredzes ... Reku atradu tas procedūras detalizēto aprakstu, bet tikai krievu valodāhttp://www.freezer.ru/injector.shtmlvai tad tiešam Rīgā neviens to nepiedāvā? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
uno Rakstīts 26. maijs, 2005 Dalīties Rakstīts 26. maijs, 2005 Ar tavu autiņu negrib krāmēties jo grūti ir atvienot oriģinālos degvielas vadus no sprauslu rampas. Jātaisa pašam tā iekārta.1.Dabuj šrotā degvielas caurules galus, kas pievienojas pie rampas(gan ieplūdes gan izplūdes)2.Nopērc Wins šķidrumu 1L iepakojumā.3.Dabuj lietotu, bet ejošu Audi-100 degvielas sūkni.4.Pievieno gumijas cauruli pie sūkņa, otru galu pie degvielas caurules gala ko dabuji šrotā.5.Atplūdes cauruli laid traukā (2L burkā...), kur tev ielikts sūknis.6.Pievieno sūkni pie aķa7.Izņem sūkņa drošinātāju8.Iedarbini autiņu, lai strādā tukšgaitā apm.20 min.9.Pēc 20.min. apmēram 20 reizes strauji atver droseli līdz galam.10.Liec sludinājumus, ka skalo sprauslas un pelni naudu. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
AlvisVecins Rakstīts 26. maijs, 2005 Dalīties Rakstīts 26. maijs, 2005 Laikam nepareizi uzrakstiits- taa laikam buus domaata pati inzektora mazgaashana, nevis nomazgaashana. Ja taa tad es paskatiishos kas mums ar to nodarbojas.Alv. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Vision Rakstīts 26. maijs, 2005 Autors Dalīties Rakstīts 26. maijs, 2005 Ja sorry, nepareizi uzrakstīju, tiešam bija domāta inžektoru mazgāšanaPaldies!Gaidu atbildi P.S. pats es to točno nedarīšu Pat ar tik precīzo instrukciju Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
AlvisVecins Rakstīts 26. maijs, 2005 Dalīties Rakstīts 26. maijs, 2005 Aptuveni peec nedeeljas vareeshu pateikt preciizu adresi un taalr numuru - pagaidaam speciaalists ir atvaljinaajumaa. Nodarbojas arii ar pilnu auto elektronikas testeeshanu.Alv. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Vision Rakstīts 27. maijs, 2005 Autors Dalīties Rakstīts 27. maijs, 2005 Ideāli! Man tikpat visu nākamo nedēļu auto būs neliela krāsošanā Paldies! Gaidu adresi & kontaktus Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Gvido Rakstīts 28. maijs, 2005 Dalīties Rakstīts 28. maijs, 2005 Nu...tagad inžektoru (sprauslu) mazgāšanu dara arī Imantā, "Reāls Auto" servisā. Vismaz iekārta ir nopirkta un kādas 15 mašīnas jau to ir izmēģinājušas. Nevaru pateikt - kā būs ar amīšu auto. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Vision Rakstīts 30. maijs, 2005 Autors Dalīties Rakstīts 30. maijs, 2005 kādas 15 mašīnas jau to ir izmēģinājušasUn kādas atsauksmes? Vai tiešam pēc tas procedūras samazinās degvielas patēriņš utt.? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Gvido Rakstīts 30. maijs, 2005 Dalīties Rakstīts 30. maijs, 2005 Visideālākais,protams,ir - jaunas sprauslas un jauna skābekļa zonde kura jāmaina tāpat reizi pa 60-80 000 km - tāpat kā zobsiksnas.Un degvielas patēriņš - tas stipri vien ir atkarīgs no pieraduma to pedālīti spaidīt un - braukšanas stila. Ar savu dodge spirit esmu iemācījies iekļauties vidējā patēriņā ap 11-12 litriem (80%-pilsēta). Tā nu tas tomēr ir. Vēl papildus - kādā stāvoklī ir ogles filtrs degvielas garaiņu recirkulācijai. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Gatis Rakstīts 31. maijs, 2005 Dalīties Rakstīts 31. maijs, 2005 Prieskam tas inzzektors ir jamazgaa - pannem pielej normaalu degvielas piedevu kas sskaida suu.... visaa sisteema nevis atrauj no sienam un sadzen visos mazajos caurumos , un sisteema buus tiira .Ja vajag - varu notirgot amerikaanu piedevu! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Gvido Rakstīts 31. maijs, 2005 Dalīties Rakstīts 31. maijs, 2005 Prieskam tas inzzektors ir jamazgaa - pannem pielej normaalu degvielas piedevu kas sskaida suu.... visaa sisteema nevis atrauj no sienam un sadzen visos mazajos caurumos , un sisteema buus tiira . Ja vajag - varu notirgot amerikaanu piedevu!========================================== Nu - katrs tērē naudu tā kā viņam patīk - tipiska amīšu dzīves stila iezīme,ja kas. )) Pastāv zināma riska pakāpe sabeigt degvielas sūknīti jo tā degv.piedeva tiešām nomazgā visus s-dus bet degvielas filtrs parasti atrodas aiz degvielas sūkņa un ja vēl rupjais priekšfiltrs ir pazudis tad - jārēķinās ar samērā lielām izmaksām par darbu. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Gatis Rakstīts 1. jūnijs, 2005 Dalīties Rakstīts 1. jūnijs, 2005 Nebraucot ar masiinu arii pastav risks ka vina tiks sasita!!))))))))))Es domaju ka risks ir vienaads visaas situaacijas - tikpat labi mazgajot sso passu inzektoru ir jaatvieno trubinnas un ssllaucinnas - liekot kopaa no ssllaucinnas atdalas gumijas gabalinnss un tiek suuknii???!!! ko tad???Piedevai ir vismaz triis plusi - vinna tiira , saello degvielas sisteemu , un nemaksa 50 ls!!! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Gvido Rakstīts 1. jūnijs, 2005 Dalīties Rakstīts 1. jūnijs, 2005 Nu...mana pieredze tomēr saka ko citu jo - pieeju no pieredzes puses tākā iepriekšējā mana darba pieredze tomēr saistās ar a/mašīnu dzinēju un inžektoru remontu. ) Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Gatis Rakstīts 2. jūnijs, 2005 Dalīties Rakstīts 2. jūnijs, 2005 Nu...mana pieredze tomēr saka ko citu jo - pieeju no pieredzes puses tākā iepriekšējā mana darba pieredze tomēr saistās ar a/mašīnu dzinēju un inžektoru remontu. )Nu mees jau abi vienadi esam - es arii stastu no savas pieredzes.Protams cik cilveku tik viedokllu!)))))))) 1 Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Vision Rakstīts 6. jūnijs, 2005 Autors Dalīties Rakstīts 6. jūnijs, 2005 Aptuveni peec nedeeljas vareeshu pateikt preciizu adresi un taalr numuru - pagaidaam speciaalists ir atvaljinaajumaa. Nodarbojas arii ar pilnu auto elektronikas testeeshanu.Alv.Labrīt!Vai tas speciālists vel nav pieejams? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
AlvisVecins Rakstīts 6. jūnijs, 2005 Dalīties Rakstīts 6. jūnijs, 2005 Driiz doshu zinju.Alv. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Redmax Rakstīts 6. jūnijs, 2005 Dalīties Rakstīts 6. jūnijs, 2005 visdriizaak neviens negrib nemties ar vision deel trauslajaam degvielas rampaam! ja nemaldos vinam bija plastmasnieces! shrotos veselas nevar atrast-nesalauzot nemaak nonemt! jaunas maksaa kaa jau jaunas! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
AlvisVecins Rakstīts 7. jūnijs, 2005 Dalīties Rakstīts 7. jūnijs, 2005 Speciaalists buus sazvanaams pa taalr - 9951494; IVO.Taalaak jau jaarunaa uz vietas.Alv. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.