Jump to content

Inžektoru mazgāšana

Vision
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

Ar tavu autiņu negrib krāmēties jo grūti ir atvienot oriģinālos degvielas vadus no sprauslu rampas. Jātaisa pašam tā iekārta.

1.Dabuj šrotā degvielas caurules galus, kas pievienojas pie rampas(gan ieplūdes gan izplūdes)

2.Nopērc Wins šķidrumu 1L iepakojumā.

3.Dabuj lietotu, bet ejošu Audi-100 degvielas sūkni.

4.Pievieno gumijas cauruli pie sūkņa, otru galu pie degvielas caurules gala ko dabuji šrotā.

5.Atplūdes cauruli laid traukā (2L burkā...), kur tev ielikts sūknis.

6.Pievieno sūkni pie aķa

7.Izņem sūkņa drošinātāju

8.Iedarbini autiņu, lai strādā tukšgaitā apm.20 min.

9.Pēc 20.min. apmēram 20 reizes strauji atver droseli līdz galam.

10.Liec sludinājumus, ka skalo sprauslas un pelni naudu.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Laikam nepareizi uzrakstiits- taa laikam buus domaata pati inzektora mazgaashana, nevis nomazgaashana.

Ja taa tad es paskatiishos kas mums ar to nodarbojas.

Alv.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Ja sorry, nepareizi uzrakstīju, tiešam bija domāta inžektoru mazgāšana

Paldies!

Gaidu atbildi

P.S. pats es to točno nedarīšu :) Pat ar tik precīzo instrukciju ;)

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Aptuveni peec nedeeljas vareeshu pateikt preciizu adresi un taalr numuru - pagaidaam speciaalists ir atvaljinaajumaa. Nodarbojas arii ar pilnu auto elektronikas testeeshanu.

Alv.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Nu...tagad inžektoru (sprauslu) mazgāšanu dara arī Imantā, "Reāls Auto" servisā. Vismaz iekārta ir nopirkta un kādas 15 mašīnas jau to ir izmēģinājušas. Nevaru pateikt - kā būs ar amīšu auto.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Visideālākais,protams,ir - jaunas sprauslas un jauna skābekļa zonde kura jāmaina tāpat reizi pa 60-80 000 km - tāpat kā zobsiksnas.

Un degvielas patēriņš - tas stipri vien ir atkarīgs no pieraduma to pedālīti spaidīt un - braukšanas stila. Ar savu dodge spirit esmu iemācījies iekļauties vidējā patēriņā ap 11-12 litriem (80%-pilsēta). Tā nu tas tomēr ir. Vēl papildus - kādā stāvoklī ir ogles filtrs degvielas garaiņu recirkulācijai. :)

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Prieskam tas inzzektors ir jamazgaa - pannem pielej normaalu degvielas piedevu kas sskaida suu.... visaa sisteema nevis atrauj no sienam un sadzen visos mazajos caurumos , un sisteema buus tiira .

Ja vajag - varu notirgot amerikaanu piedevu!

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Prieskam tas inzzektors ir jamazgaa - pannem pielej normaalu degvielas piedevu kas sskaida suu.... visaa sisteema nevis atrauj no sienam un sadzen visos mazajos caurumos , un sisteema buus tiira .

Ja vajag - varu notirgot amerikaanu piedevu!

==========================================

Nu - katrs tērē naudu tā kā viņam patīk - tipiska amīšu dzīves stila iezīme,ja kas. :)))

Pastāv zināma riska pakāpe sabeigt degvielas sūknīti jo tā degv.piedeva tiešām nomazgā visus s-dus bet degvielas filtrs parasti atrodas aiz degvielas sūkņa un ja vēl rupjais priekšfiltrs ir pazudis tad - jārēķinās ar samērā lielām izmaksām par darbu.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Nebraucot ar masiinu arii pastav risks ka vina tiks sasita!!:)))))))))))

Es domaju ka risks ir vienaads visaas situaacijas - tikpat labi mazgajot sso passu inzektoru ir jaatvieno trubinnas un ssllaucinnas - liekot kopaa no ssllaucinnas atdalas gumijas gabalinnss un tiek suuknii???!!! ko tad???

Piedevai ir vismaz triis plusi - vinna tiira , saello degvielas sisteemu , un nemaksa 50 ls!!!

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Nu...mana pieredze tomēr saka ko citu jo - pieeju no pieredzes puses tākā iepriekšējā mana darba pieredze tomēr saistās ar a/mašīnu dzinēju un inžektoru remontu. :))

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Nu...mana pieredze tomēr saka ko citu jo - pieeju no pieredzes puses tākā iepriekšējā mana darba pieredze tomēr saistās ar a/mašīnu dzinēju un inžektoru remontu. :))

Nu mees jau abi vienadi esam - es arii stastu no savas pieredzes.

Protams cik cilveku tik viedokllu!:)))))))))

• Upvote 1
Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Aptuveni peec nedeeljas vareeshu pateikt preciizu adresi un taalr numuru - pagaidaam speciaalists ir atvaljinaajumaa. Nodarbojas arii ar pilnu auto elektronikas testeeshanu.

Alv.

Labrīt!

Vai tas speciālists vel nav pieejams?

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

visdriizaak neviens negrib nemties ar vision deel trauslajaam degvielas rampaam! ja nemaldos vinam bija plastmasnieces! shrotos veselas nevar atrast-nesalauzot nemaak nonemt! jaunas maksaa kaa jau jaunas!

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...