Jump to content

Lukturu nomaiņa

Al
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

Sveiki,

Cik izmaksā visu lukturu nomaiņa uz eiropas standartu Chrysler T&C 2000.g.? Vai maina visus lukturus, vai pietiek ar stikliņu nomaiņu? Kā ir ar spuldzēm. Cik varētu būt lētākais, bet tehniski atbilstošš variants? Kur?

Visu labu.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Nomaiņa maksās ļoti dārgi. Neticu, ka normālā laika periodā šos lukturus varētu sameklēt pa šrotiem. T&C eiropas lukturu vispār nav. Jāliek no Voyager.

Kāda ir tā doma? Kvalitāte Eiropas lukturiem nav ne par kapeiku labāka. Iegādāties amerikāņu spuldzes arī nav nekādas problēmas. Ja vaina ir tehniskajā apskatē, tad jāpārbūvē tikai aizmugurējās gaismas un tā nav nekāda problēma.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Ar ko man ir jārēķinās, lai sakārtotu lukturus eiropas standartam atbilstošus? Vienā vietā man teica, ka jānomaina visus četrus ar eiropas variantu no Voyagera. Citā vietā, ka var nomainīt tikai stikliņus. Kā tad tur īsti ir, ko vajag mainīt un ko nevajag? Šajā gadījumā vienmēr saka, ka līdz 2000.g. jāsakārto tikai lukturi, bet ko tas īsti nozīmē?

Mani interesē, cik maksās lukturu savešana kārtībā, tā, lai varētu iziet tehnisko apskati? Es gribētu zināt, cik izmaksātu lētākais, bet drošs variants, lai šie lukturi atbilstu šīm eiropas prasībām.

Vienīgais, ko es zinu, ir tas, ka amerikāņiem aizmugurējie pagrieziena rādītāji ir sarkani, bet eiropā vajag oranžus. Bet kāda problēma priekšējajiem?

Ja kāds varētu apskaidrot būšu pateicīgs. Vēlams daudzmaz konkrētus ciparus un varbūt arī adresi. Paldies.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

• Pēc 2 nedēļām...

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...