Jump to content

palidzeit

janis123
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

Sveiki atkal.

Izlaiduma gads 2004. 3,5 L ,tagad man vina ir servisa,tur doma ka ir klokene beigta,skatisies tagad sales varbut var nomainit. Sola ka vismaz menesi bus auto remonta,itka tas var izmaksat

no 3 ciparu lidz 4 ciparu skaitlim.Vai var but tik daudz?

Viss sakas ar klaudzieniem motora it ka ellas noplude bijusi un tapec viss noticis.

Kaut gan ellas lampina nedega,bet iesledzot aizdedzi vina iedegas un nodziest ka parasti.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Nu ap 1t Ls var iznākt...ņemt citu motoru nav liela jēga, jo nav zināms vai tam nebūs tas pats - forumā jau visu laiku atgādinām par to, ka amerikāņi slinko uz eļļas maiņām, tāpēc mēs te dabūjam ciest....vienīgi ja nu kloķene pavisam beigta, tad... bet labāk uzlasīt motoru te pa jaunu un tad arī pēc tam nav problēmu...

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Es nesmu no Rigas.Man tagat vina stav vieteja servisa. Es tikai uzinasu pirmdien vai otradiena kas vinai ir par vainu.Pec tam mes varetu meiginat sarunat,bet man to masinu vajedzes dabut uz Rigu.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...