janis123 Pievienots 7. janvāris, 2009 Dalīties Pievienots 7. janvāris, 2009 Man ir tada problema ka chrysler pacifica motors nojudzas. Gribetos zinat kur var dabut motoru un cik tas viss izmaksa.Jau ieprieks paldies Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
AlvisVecins Rakstīts 7. janvāris, 2009 Dalīties Rakstīts 7. janvāris, 2009 Kaads auto izlaiduma gads?? dzineja tilpums?? mbe varu ko liidzeet... mbe var remontet. Kas tieshi noticis?? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
janis123 Rakstīts 8. janvāris, 2009 Autors Dalīties Rakstīts 8. janvāris, 2009 Sveiki atkal.Izlaiduma gads 2004. 3,5 L ,tagad man vina ir servisa,tur doma ka ir klokene beigta,skatisies tagad sales varbut var nomainit. Sola ka vismaz menesi bus auto remonta,itka tas var izmaksatno 3 ciparu lidz 4 ciparu skaitlim.Vai var but tik daudz?Viss sakas ar klaudzieniem motora it ka ellas noplude bijusi un tapec viss noticis.Kaut gan ellas lampina nedega,bet iesledzot aizdedzi vina iedegas un nodziest ka parasti. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 8. janvāris, 2009 Dalīties Rakstīts 8. janvāris, 2009 Nu ap 1t Ls var iznākt...ņemt citu motoru nav liela jēga, jo nav zināms vai tam nebūs tas pats - forumā jau visu laiku atgādinām par to, ka amerikāņi slinko uz eļļas maiņām, tāpēc mēs te dabūjam ciest....vienīgi ja nu kloķene pavisam beigta, tad... bet labāk uzlasīt motoru te pa jaunu un tad arī pēc tam nav problēmu... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
janis123 Rakstīts 8. janvāris, 2009 Autors Dalīties Rakstīts 8. janvāris, 2009 Pirmdien tik sola skatities riktigi kas tur ir vajadzigs un cik liela skade ir.Bet kur visizdevigak butu iegadaties rezerves dalas un saremontet jo nesmu no Rigas? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 8. janvāris, 2009 Dalīties Rakstīts 8. janvāris, 2009 šādos smagos gadījumos es personīgi izmantoju servisu Ameira - tas gan ir Rīgas nomalē Vecmilgrāvī, bet par cik blakus...nesūdzos...detaļas var meklēt pats(izmantojot kluba biedru cenu atlaižu sistēmu) gan atstāt to viņu ziņā. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
zuris Rakstīts 8. janvāris, 2009 Dalīties Rakstīts 8. janvāris, 2009 Ir lietots 3,5 Pacifica 05g. motors,ar nelielu noskrējienu-25000jūdzes,cena 350ls-t.29230402 Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
AlvisVecins Rakstīts 8. janvāris, 2009 Dalīties Rakstīts 8. janvāris, 2009 ...pie mums arii var saremonteet. Jaaredz kas par skaadi.... Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
janis123 Rakstīts 9. janvāris, 2009 Autors Dalīties Rakstīts 9. janvāris, 2009 Es nesmu no Rigas.Man tagat vina stav vieteja servisa. Es tikai uzinasu pirmdien vai otradiena kas vinai ir par vainu.Pec tam mes varetu meiginat sarunat,bet man to masinu vajedzes dabut uz Rigu. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
AlvisVecins Rakstīts 9. janvāris, 2009 Dalīties Rakstīts 9. janvāris, 2009 Vispirms buutu jaasazvanaas. Sarunaasim kas un ko... mans taalr Nr zem paraksta. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.