Jump to content

Automātiskā kārba dīzelim

Al
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

Sveiki,

Varbūt kāds var pateikt no kura gada Grand Voyagerim dīzelim sāka likt automātisko kārbu, kāda tā ir eksplutācijā? Vai kādam ir bijusi saskare ar šo kārbu, vai ir kādas izteiktas problēmas vai mīnusi?

Būšu pateicīgs par informāciju.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Cik man zināms, modeļiem ar 2,8l CRD dzinēju, automātiskās kārbas sāka uzstādīt no 2005. gada modeļa līnijas, kas tirgū parādījās jau 2004. gada beigās. Tādas, protams, ir tikai Eiropas versijas. Auto žurnālu atsauksmes par šo kombināciju ir ļoti pozitīvas, lai gan diez vai kāda ekspluatācijā ir ilgāk par gadu. Personīgu pieredzi pastāstīt nevaru. Esmu izbraucis apm. 1km - patika, bet dīzelis kā tāds neinteresē :(

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Dažās reklāmās esmu sastapies ar sludinājumu 2.5TD automāts (90-to gadu beigas, precīzi neatceros gadu), tāpēc palika interesanti, bet pats neko neatradu, varbūt kļūda reklāmā.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...