Jump to content

town&country

undertaker
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

Nonjem no akumulatora klemmju vadus, un atkal uzliec atpakalj. Iedarbini dzineeju, ja uzraksts atkal paraadas, tad probleema ir nopietna, un jaabrauc peec iespeejas aatraak uz servisu. Bet ja uzraksts neiedegaas, tad tas ir bijis vienkaarshi kaut kaads nenopietnis gljuks, un ar mieriigu sirdi vari braukaaties apkaart, liidz kaadu dienu tevi atkal nesagatvotu paarsteiks shis magjiskais uzraksts ''service engine soon'', un tici man, tas notiks!

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Veel Latvijas servisos ir sastopami daudzi indiviidi, kuri uzstaadot signalizaaciju, imobilaizeri piesleedz pie klokjenes deveeja. Un ja Tu darbinot auto, piemirsti atsleegt imobilaizeri, tad momentaali tiek izmests magjiskais uzraksts ''service engine soon'', un nost vinjs vairs nenodzisiis.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

• Pēc 2 nedēļām...

Diagnostikā teica, ka jāmaina 1. bākas pirmā zonde. Vai tad šitam ir 2 bākas? Un cik tas varētu izmaksāt? Saprotu, ka dēļ šitā ir paliels degvielas patēriņš 17-19L tas taču ir par daudz?

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Diagnostikā teica, ka jāmaina 1. bākas pirmā zonde. Vai tad šitam ir 2 bākas? Un cik tas varētu izmaksāt? Saprotu, ka dēļ šitā ir paliels degvielas patēriņš 17-19L tas taču ir par daudz?

Nebuusi ko sajaucis ? Kopaa jau laikam ir 4-tras zondes, bet bez saistiibas ar baakaam. Cik zinu. 2-vas aiz vienas kolektora puses, 2-vas aiz otras ...

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

• Pēc 2 nedēļām...

Es te sāku savā galvā funktierēt, no pirku autiņu ar tiko izietu tehnisko, bet aizmugurē ir sarkanie pagriezienu rādītāji, vai tad tā var būt? Sanāk ka skate nopirkta, un cik var izmaksāt tos pārtaisīt?

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Par lukturiem runājot- man skatē pat nepajautāja, kāpēc sarkani pagriezieni aizmugurē. Par pretmiglas lukturiem gan izrādīja interesi, taču ja pārliecinoši stāsta, ka ražotājs nav paredzējis, tad šie notic.

Principā TA pie mums tāda laimes spēle vien ir.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Par lukturiem runājot- man skatē pat nepajautāja, kāpēc sarkani pagriezieni aizmugurē. Par pretmiglas lukturiem gan izrādīja interesi, taču ja pārliecinoši stāsta, ka ražotājs nav paredzējis, tad šie notic.

Vismaz aizmugures miglas lukturim svariigs ir izlaiduma gads. Liidz 2000. gada izlaidumam var nebuut, citaadi buus jaaliek taads pats kaa parasti liek atpakaljgaitas gaismu. Ar pagriezieniem var buut liidziigi.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Par pretmiglas lukturiem gan izrādīja interesi, taču ja pārliecinoši stāsta, ka ražotājs nav paredzējis, tad šie notic.

Ir ir skatē viens, kam svarīgākais ir miglas lukturis pakaļā. :) Kad pasaka, ka šim auto nepienākas, sāk kasīties pie kā var, bet tehnisko stāvokli bauda pilnīgi nemākulīgi. Skatās sīkumus ,pie kā pekasīties, bet līdz pusei pārplīsušu piļņiku granātai nemaz neredz. Labi, ka pac mājās izdomāju visu vēlreiz pārbaudīt.

Par to laimes spēli pilnīgi piekrītu. Vai tiksi pie tehnikā saprotoša pārbaudītāja vai neprašas birokrāta, es gan gribētu teikt.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...