Gatis Pievienots 11. maijs, 2005 Dalīties Pievienots 11. maijs, 2005 Kurss patieks kur var iegadaties ssos sensorus ko pieliek auto aizmugure??? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Āris Seisums Rakstīts 11. maijs, 2005 Dalīties Rakstīts 11. maijs, 2005 TC Motors Krasta ielā un, ja nemaldos arī vairākas signalizāciju firmas. Prātā nāk SIA Geste Mūkusalas ielā (Cementa rūpnīcas teritorijā).RAM VAN tu vari uzmontēt arī spoguli aizmugurē un būs efektīgāk par sensoriem. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
AlvisVecins Rakstīts 8. jūnijs, 2005 Dalīties Rakstīts 8. jūnijs, 2005 Ir man uz vietas taadi sensori - 55LsJa vajag redzeet, varu panjemt uz sapulci liidz.Alv. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Gatis Rakstīts 9. jūnijs, 2005 Autors Dalīties Rakstīts 9. jūnijs, 2005 Ir man uz vietas taadi sensori - 55LsJa vajag redzeet, varu panjemt uz sapulci liidz.Alv.Nu paķer līdz ja nav grūti!! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
AlvisVecins Rakstīts 9. jūnijs, 2005 Dalīties Rakstīts 9. jūnijs, 2005 Buus liidzi - te tagad man buus vairaaki modelji. Pastaastiishu uz vietas.Alv. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.