Jump to content

Atvešanas veids no ASV

Al
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

Sveiki,

Man te uzradās viens jautājums, nolēmu uzrakstīt atsevišķā tēmā.

Jautājums sekojošs. Kādam ir jāizkatās automašīnas motoram, kas ir vests no ASV konteinerā? Man te parādījās viens variants, bet liekas aizdomīgi, viss motors ir pārklāts ar tādu kā apsūbējušu kārtiņu (~1mm biezumā). Es viņiem prasu, kāpēc tā - atbilde bija, ka visas mašīnas ko ved no ASV ar konteineriem ir tādā stāvoklī. It kā tas esot no jūras ūdens - oksidācija.

Vai kāds varētu pateikt, vai tas tā ir, vai te ir kas ne tā?

Kādas izskatās mašīnas, kas ir bijušas ūdenī? Vai nevar būt, ka šis ir bijis plūdos? Šim Voyagerim (2000, T&C) visa apakša izskatās aizdomīgi aprūsējusi un kā teicu viss motors tāds stipri apsūbējis. Kad piedarbina, liekas, ka strādā normāli, tikai nedaudz paskaļi. Viņi visu noraksta uz transportēšanu pa jūru konteinerī.

Būšu pateicīgs par jebkuru konkrētu informāciju.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Saads variants ir izteikts Juuras konteineros kuros ir aizliimeetas ventilaacijas caurimi, jo uz uudens ir vees un notiek kondensacija , bet gaisa apmainna ta nav!!!

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

• Pēc 3 nedēļām...

Variants pirkšanai nav labs! Ja ļoti (ĻOTI) lēti,tad var,bet par zemtirgus cenu gan nē! :) Nerekomendēju!

Man rīt būs redzams mans auto! Paskatīšos vai ir apsūbējis jau! :D:D:D:D:D

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Vispār man arī tas ne visai patika, bet nekad nav bijusi darīšana ar šādu situāciju, domāju varbūt vienmēr tā ir. Rezultāts tāds, ka pirkšana nenotika, nevarējām konkrēti vienoties, un cenu visu laiku cēla augšā, sakot tad tādas problēmas uzradās, tad tādas. Mašīnīte bija itkā nekas un cena arī, bet... Chrysler T&C, 3.3l, 2000.g. 6900EUR. Tā bija cena Lietuvā pēc remonta, + riepas (viena sadriskāta) un piereģistrēšana Latvijā. Apnika, solīja divās nedēļās visu sakārtot, bet pagāja mēnesis un cenu visu laiku skrūvēja pa bišķi uz augšu. Salīdzinot ar cenām Latvijā, varbūt nevajadzēja atteikties, bet nu vairs nekā...

Varbūt atradīšu ko labāku :)

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

• Pēc 8 mēnešiem...

Lai nebūtu jauns topiks!!!

Man Mustaga lukturi jādabū no Vašingtonas uz Rīgu! Vai var kāds palīdzēt?

USPS nezkapēc ierubīja 300$ par ceļu! Laikam tapēc,ka kaste liela,bet svara nekāda salīdzinoši ar izmēriem!

LASL ir lētāk krietni,bet baidos no viņa,lasot tās piegādes problēmas!

Vajag diezgan ātri!

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pakalpojums maksā atkarībā no kubukmetriem un kilogramiem. bez atmuitošanas diemžēl neiztikt. Krava ceļu sāks pēc ~2 nedēļām + ~2 nedēļas ceļā. Ja neder, prasi LASL vai kādam citam. Cena gaisa pastam Tev laikam nepatiks.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...