Jump to content

Auto Plus

Hakis
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

Ko varat pateikt par Auto Plus veikalu? Apjautājot vairākus rezerves daļu tirgotājus un salīdzinot cenas, Auto Plusam bija vislabākais piedāvājums un arī visas, mani interesējošās, daļas ir uz vietas. Vai ar kvalitāti viss ir OK?

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Kad meklēju dzinēja eļļu 5W20 izsūtīju e-pastus uz vairākiem veikaliem. Auto Plus bija vienīgais kas atbildēja. Viņi piedāvāja vairāku veidu eļļas no kurām vienu izvēlējos un to ātri man piegādāja. Bija patīkama sadarbība.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Par eļļām esmu dzirdējis tikai labākās atsauksmes. Vēl jautājums - varbūt kāds no jums var ieteikt normālu servisu, kurš samaksu prasa par padarīto darbu, nevis par stundām? Nepieciešams ritošās daļas remonts.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Par cik man pie mājām, tad parasti apmeklēju viņus - pagaidām sūdzību nav.Dažiem ir bijušas domstarpības pēc virsbūvju remontiem, bet par agregātiem gan nav dzirdēts

Es vairāk biju domājis, vai viņi dod garantiju izdarītajam darbam un vai ir iespējas pie viņiem vērsties, ja garantijas laikā, atklājas, ka kaut kas nav izdarīts tā kā vajag.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...