Jump to content

Granda iegāde, 2002-2003, dizelis

marhello
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

sveiki visapkārt!

Vēlētos pievienoties šim pulciņam un iegādāties 2002-2003 grandu, dīzeli - 2,7. zinu, ka topiks par šo tēmu it kā bija, bet tas bija pasen un varbūt kaut kas ir mainījies un ir parādījusies jauna informācija. Tādad, kādi ir plusi un mīnusi šim auto. Par apdrošināšanu. Viens šeit teica, ka KASKo maksā ap 700 Ls, man arī tā aprēkināja, taču šiet arī bija infa, ka KASKO maksā ap Ls 400. Kā tur īsti ir ar to apdrošināšanu?

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

es saprotu, ka topiks bija ievietots pirms svētkiem un nebija nekādas atbildes, bet šodien jau ir otrā diena pēc svētkiem, vai nevienam nekas nav sakāms!!!???:)))

lpabi tad nākošā lieta, ko gribu uzzināt. man liekas, ka te bija rakstīts, ka pazeminātiem nevajadzētu slēgties ar prettestību, bet liekot man pazeminātajā (auto stāvošs) nevarēju ielikt un pēc tam izņemt no pirmās reizes. tajā krievu saitā atradu lūk ko: "Включение и выключение режима 4LO может производиться на неподвижном автомобиле. В этом случае, однако, в зависимости от положения зубьев муфты при переключении могут возникнуть определенные трудности. Для переключения может понадобиться несколько попыток. Включая и выключая режим 4LO на ходу (см. выше), следите за скоростью движения автомобиля. Она не должна превышать 3-5 км/ч (2-3 миль/ч)."

vai es pareizi saprotu, ka stāvōšā auto varētu būt, ka nav nemaz tik viegli ielikt pazeminātajā un no tā izņemt, vai tomēr tā nav un visam vajadzētu notikt bez spēka pielikšanas????

vai par šo būs kādam kaut kas sakāms???:)))

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Lai nebuutu tik beediigs, vismaz es kauko uzrakstiishu. lai gan pieredzes veel nav, pats taadu iegaadaajos iepr. gada beigaas. meerkji, kuriem es to iegaadaajos, tiek realizeeti pilniibaa - pagaidaam pie jebkura ezera, kur gribeeju, esmu piebraucis kaa pa asfaltu. seezhot ezeraa, patiikami klausiities, kaa vechi bljaun (vienlaiciigi) - na ljevo, na pravo, kuda ljezish - rano!!! bistreje povarachivaj utt utjprj...

pazeminaatais negrib sleegties uzreiz, kaa es to gribu, bet iesleegt izdodas. viens puiss teica, ka viss kaartiibaa... ceru, ka taa...

Ja nauda degvielai ir - peerc, bet pa pilseetu korkjii dikti rijiigs, uz trases viss labi, pat labaak nekaa tehniskajos datos (ja degviela laba...)

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Lai nebuutu tik beediigs, vismaz es kauko uzrakstiishu. lai gan pieredzes veel nav, pats taadu iegaadaajos iepr. gada beigaas. meerkji, kuriem es to iegaadaajos, tiek realizeeti pilniibaa - pagaidaam pie jebkura ezera, kur gribeeju, esmu piebraucis kaa pa asfaltu. seezhot ezeraa, patiikami klausiities, kaa vechi bljaun (vienlaiciigi) - na ljevo, na pravo, kuda ljezish - rano!!! bistreje povarachivaj utt utjprj...

pazeminaatais negrib sleegties uzreiz, kaa es to gribu, bet iesleegt izdodas. viens puiss teica, ka viss kaartiibaa... ceru, ka taa...

Ja nauda degvielai ir - peerc, bet pa pilseetu korkjii dikti rijiigs, uz trases viss labi, pat labaak nekaa tehniskajos datos (ja degviela laba...)

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Ir ko uzrakstiit par WJ/WG seerijas Jeep modeljiem,tikai daudz jaaraksta... shodien laikam veel nerakstiishu... neesmu pilniibaa atsaacis straadaat,sorry! :)

P.S. Jonnny - kardaans ir beidzot ir uz vietas,termostats arii... peec br dienaam varam sazinaates un pierakstiities uz naakamo nedeelju servisaa...

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

nu paldies par to pašu!:))

Patiesībā tā mašīnīte arī tiek pirkta ar domu piepbraukt visur kur vajag. To Jonny: cik tas ir rijigs pa pilsētu? Tad saprotu, ka tev ari pazeminātais neslēdzas uzreiz, bet tad, kad tu minimāli kusties, tad arī ar grūtībām slēdzas?

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

nu paldies par to pašu!:))

Patiesībā tā mašīnīte arī tiek pirkta ar domu piepbraukt visur kur vajag. To Jonny: cik tas ir rijigs pa pilsētu? Tad saprotu, ka tev ari pazeminātais neslēdzas uzreiz, bet tad, kad tu minimāli kusties, tad arī ar grūtībām slēdzas?

ar pazeminaato ir taa, ka nav veel bijis vajadziibas, sleedzu iekshaa aaraa tikai pagalmaa lai redzeetu kas notiek, tad nu bija kaa bija - dazhreiz uzreiz bet dazhreiz pabraukaajos shurpu turpu un akal viss notikaas... es taa noprotu, ka dazhi sleedz kustiibaa, to nu gan nesaprotu, jo man ir teikts, ka jaabuut neitraalajaa lai iesleegtu... nu, veel varu piebilst, ka 2x izklaides peec iesleedzu pirms kalna, kuraa lielaakaa dalja izmisiigi mociijaas pa sakneem un pashu izraktajaam bedreem, tad iesleedzaas uzreiz, bez aizkjershanaas, varbuut autinjsh saprot, kad tam ir jeega ;)

Pateerinjsh pilseetaa (ne riiga..., bet arii jau korkji rodaas, un saka, ka slikti dziivo) - gruuts jautaajums, jo noseedeet ilgi pilseetaa lai zoliidaak noteiktu, neizdodaas, bet nu no 12 (ja tikai pie krustojuma jaapiebremzee) liidz paari 20 ( un peec sava pasaata vr6 ar 10l tas man daudz, gandriiz vai nostaljgjija peec benziinnieka rodaas). ir taada sajuuta, ka tad, kad staav, tad gan rij, bet taa ir taada sajuuta... bet pie dz/c paarbrauktuveem saaku izsleegt dzineeju

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Ir ko uzrakstiit par WJ/WG seerijas Jeep modeljiem,tikai daudz jaaraksta... shodien laikam veel nerakstiishu... neesmu pilniibaa atsaacis straadaat,sorry! :)

P.S. Jonnny - kardaans ir beidzot ir uz vietas,termostats arii... peec br dienaam varam sazinaates un pierakstiities uz naakamo nedeelju servisaa...

paldies, ja peec briivdienaam, tad peec briivdienaam

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

• Pēc 3 nedēļām...

Kā var būt patēriņš 20l/100km ??? Man kaut kā sanāk līdz 11,5 litri maksimums, un tas ir no rīta korķos un vakarā korķos... Normāli braucot pārsniedzot atļauto ātrumu +20 km/h sanāk ap 9-10,5 litriem. Dažreiz kad ir noskaņojums, pabraucu arī ar atļauto ātrumu kruīzā ievērojot visus sat.noteikumus, tad gan, patēriņš nokrīt uz kādi 8 litri, reizēm arī zem 8. Uz doto brīdi kompis rāda 7,9l/100km uz nobrauktiem 650 km

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Nestriidos, videejais (laukus ieskaitot) stabili zem 11.

tas lielais cipars rodas taa - no riita nometu ciparu, un 5 dienas iisiem paarskreejieniem maaja - darbs - maaja. ja citu uz celja nebuutu, paliistu arii zem 10 ar visiem luksoforiem.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...