Blackadder Pievienots 26. aprīlis, 2005 Dalīties Pievienots 26. aprīlis, 2005 Vot, nu esmu nonācis pie sūras, grūtas izvēles - Chrysler Concorde LXi(no 98) vai Chrysler Vision (96-97). Lieta tāda, ka subjektīvi labāk man tīkas Concorde, savukārt finansiāli mazāk jāiespringst sanāk iespringt uz Vision. Vot i nezinu, kam dot priekšroku. Moš ka kādam šajā ziņā ir kas sakāms? Kuru no abiem auto varētu uzskatīt par uzticamāku, tehniski veiksmīgāku, kurš ekspluatācijā būtu lētāks? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
RHINO Rakstīts 26. aprīlis, 2005 Dalīties Rakstīts 26. aprīlis, 2005 Manupraat GADS arii visu nosaka + vel Concorde manupraat ir izskatiigaaka! Par teh lietaam neko nevareechu pateikt - ne vienu ne otru neesu lietojis Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Autofans Rakstīts 14. jūnijs, 2005 Dalīties Rakstīts 14. jūnijs, 2005 Nedomāju kad tehniski būs kāda liela atšķiriba, kā jav minēja visu izšķir gads un gaume. Pats braucu ar vision man patik visuāli labāk, bet kā jau teicu tā ir gaumes lieta.Ja ņemsi vienlidzigus gadus domāju kad autiņi aridzan būs vienlidzigi. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
laimis Rakstīts 9. augusts, 2005 Dalīties Rakstīts 9. augusts, 2005 Man personigi labak patik Concorde, tads iespaidigs lainers un ja vel krasa un aprikojums labs, tad jau labak nopirkt uzreiz dargaku un labaku, neka pectam leto tirgot un likt klat naudu un meklet ko jaunaku. Tas jau ir tikai manas dmas, tas tev jaizlemj pasam. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Gatis Rakstīts 10. augusts, 2005 Dalīties Rakstīts 10. augusts, 2005 Nu tas tads gruuts jautajumins - tehiskaja zina abas ir vienliidzigas . Jasaka ta ka sprite reklamaa- visu izsaka slapes!!Nem kura ir vairak pie sirds un rullee!!!!!! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 10. augusts, 2005 Dalīties Rakstīts 10. augusts, 2005 Ir laba concorde pa 6500eur-nesista, ja kas - call 9207337 un Intrepid 99g pa 5500eur Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.