Jump to content

Ko labāk izvēlēties?

Blackadder
 Dalīties

Ieteiktās ziņas

Vot, nu esmu nonācis pie sūras, grūtas izvēles - Chrysler Concorde LXi(no 98) vai Chrysler Vision (96-97). Lieta tāda, ka subjektīvi labāk man tīkas Concorde, savukārt finansiāli mazāk jāiespringst sanāk iespringt uz Vision. Vot i nezinu, kam dot priekšroku.

Moš ka kādam šajā ziņā ir kas sakāms? Kuru no abiem auto varētu uzskatīt par uzticamāku, tehniski veiksmīgāku, kurš ekspluatācijā būtu lētāks?

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

• Pēc 1 mēneša...

Nedomāju kad tehniski būs kāda liela atšķiriba, kā jav minēja visu izšķir gads un gaume. Pats braucu ar vision man patik visuāli labāk, bet kā jau teicu tā ir gaumes lieta.

Ja ņemsi vienlidzigus gadus domāju kad autiņi aridzan būs vienlidzigi.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

• Pēc 1 mēneša...

Man personigi labak patik Concorde, tads iespaidigs lainers un ja vel krasa un aprikojums labs, tad jau labak nopirkt uzreiz dargaku un labaku, neka pectam leto tirgot un likt klat naudu un meklet ko jaunaku. Tas jau ir tikai manas dmas, tas tev jaizlemj pasam.

Saite uz ierakstu
Padalīties citās vietnēs

Pievienoties diskusijai

Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.

Viesis
Rakstīt atbildi...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tavs iepriekš rakstītais teksts ir atjaunots.   Dzēst saturu

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Dalīties

• Pievienot...