Gonzalless Pievienots 6. jūlijs, 2007 Dalīties Pievienots 6. jūlijs, 2007 Sorry, ja ievietoju sho zinju ne tur kur to vajadzeetu. Sen jau `briestu` USA auto. Taatad interesee iegadaaties savaa ipashuma Grandu (1999.gads vai jaunaaku, respektiivi `jauno`). Motors 4.0 vai 4.7L. Gribaas ar adas salonu+ gaazes iekarta+labaa tehniskaa kartiibaa. Cena 6500-8000eur. Varbuut, ka nepiedaavaaju adekvaatu cenu prasiibaam, bet varbuut tomer kaads var ko piedaavaat. Vel jautaajums. Cik apmeeram maksaa uzstaadiit normaalu gaazes iekartu? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
RHINO Rakstīts 9. jūlijs, 2007 Dalīties Rakstīts 9. jūlijs, 2007 Par grandu runājot - tādā cenā var dabūt tikai pamatīgi nomocītiu kustonīti ar lielām problēmām. Jo kā rāda mana pieredze tad apaļie Grandi sākas vispār tikai no 8000 eirikiem. Par Gāzi te forumā runāts daudz - parakājies tur ir cenas un telefoni cilvēkiem kas liek gāzes. Pēc maniem apreiķiniem gāzi ir vērts likt tikai tad ja tu ar konkrēto auto domā braukt vairāk kā 150000 km - tikai tad viņa sāks nest savus kārdinošos augļus. Vel par 4.7 motoru nezinu , bet 4.0 motoram ir diezgan viegli to gāzi ielikt - tatad arī lētāk. 1 Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 9. jūlijs, 2007 Dalīties Rakstīts 9. jūlijs, 2007 par motoriem - labākie ir 4.0 un 5.2...4.7 nav vērts pat skatīties - konstruktīvas kļūdas un maz detaļu uz vietas Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
RHINO Rakstīts 9. jūlijs, 2007 Dalīties Rakstīts 9. jūlijs, 2007 par 4.0 varu apgalvot ka detaļas visas ir uz vietas ( tikai jāatrod pie kā ) - turklāt bloks nav mainijies no 78gada ja nemaldos! Detaļu ziņa gandrīz kā golfiņš Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Gonzalless Rakstīts 9. jūlijs, 2007 Autors Dalīties Rakstīts 9. jūlijs, 2007 Paldies par atbildeem! Skaidrs, leetu Grandu nevajag pirkt. Tiesham 4.7 motors nav nekas labs? Vairums Grandu jau tieshi `naak` ar shiem motoriem. Joprojaam interesee Grands. Tad jau sanaak, ka labaak buutu ar 4.0 motoru. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Viesis Rakstīts 30. augusts, 2007 Dalīties Rakstīts 30. augusts, 2007 Arii mekleju pa 7-8 tukst. ))) Mans Grands bija 11000 Euro (2000g). Bet ljoti laba stvokli.Un vinam 4.7 motors, arii gaazes iekarta (sprice). Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
ATD Rakstīts 1. novembris, 2007 Dalīties Rakstīts 1. novembris, 2007 par motoriem - labākie ir 4.0 un 5.2...4.7 nav vērts pat skatīties - konstruktīvas kļūdas un maz detaļu uz vietasGribētu dzirdēt arī ko nopietnāku par 4.7 nevis tikai...konstruktīvas kļūdas...., jo ir doma paķert grandu tieši ar tādu spridzekli. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
RHINO Rakstīts 2. novembris, 2007 Dalīties Rakstīts 2. novembris, 2007 Ieteiktu sākt ar smalku shiis lapas izkjidashanu - http://jeep.avtograd.ru/Grand_Cherokee/WJ/index.htmtur viss siki un smalki par visiem motoriem un bez aizspriedumiem! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
RHINO Rakstīts 2. novembris, 2007 Dalīties Rakstīts 2. novembris, 2007 par motoriem - labākie ir 4.0 un 5.2...4.7 nav vērts pat skatīties - konstruktīvas kļūdas un maz detaļu uz vietasGribētu dzirdēt arī ko nopietnāku par 4.7 nevis tikai...konstruktīvas kļūdas...., jo ir doma paķert grandu tieši ar tādu spridzekli.http://jeep.avtograd.ru/Grand_Cherokee/ ... engine.htm Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
ATD Rakstīts 2. novembris, 2007 Dalīties Rakstīts 2. novembris, 2007 par motoriem - labākie ir 4.0 un 5.2...4.7 nav vērts pat skatīties - konstruktīvas kļūdas un maz detaļu uz vietasGribētu dzirdēt arī ko nopietnāku par 4.7 nevis tikai...konstruktīvas kļūdas...., jo ir doma paķert grandu tieši ar tādu spridzekli.http://jeep.avtograd.ru/Grand_Cherokee/ ... engine.htmNu re tā jau cita lieta paldies! Varbūt kāds no īpašniekiem var pastāstīt savu viedokli par šo motoru...cik esmu novērojis ar šādiem motoriem daudzi grandi braukā. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
ATD Rakstīts 3. novembris, 2007 Dalīties Rakstīts 3. novembris, 2007 Varētu kāds zinātājs vēl pakonsultēt, kā ir ar tiem motoriem. Zinu, ka 4.7 ir ķēde nevis siksna, kas protams ir lielais +, bet kā ir ar 4.0? Viņiem ir ķēde vai siksna? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 3. novembris, 2007 Dalīties Rakstīts 3. novembris, 2007 4,0 ir ķēde un motors prasts kā slota - gadus 30 gandrīz nemainīga un pārbaudīta konstrukcija - atzīts kā viens no labākajiem Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
ATD Rakstīts 4. novembris, 2007 Dalīties Rakstīts 4. novembris, 2007 Nu un atkal man radusies baigā bezpoņa...kura sadalene ir labāka...tā kurai ir tās 3 pozīcijas vai tā kurai ir 4 vai cik tur pozīcijas? Jo cik sapratu tai 3 pozīciju sadalei skaitās kā patstāvīgā visi � �t reāli pa ielu i� tikai pakaļējais tilts un pie noteiktiem apstākļiem pieslēdzas priekša. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
RHINO Rakstīts 5. novembris, 2007 Dalīties Rakstīts 5. novembris, 2007 par Razdatkām te:http://jeep.avtograd.ru/Grand_Cherokee/WJ/xfer.htmmanuprāt 242. kārba ir labakais variants, kautgan cik ljoti tev patiik klokjus raustiit!Mans viedoklis ir tāds: ja Jeep`s tad visi chetri ritenji stradaa manaa labaa, un tā kā es to gribu - 242. razdatkai ir gan 2 vekošie, gan 4 velkošie sabloķēti gan 4 velkošie lidz galam nesabloķēti kas ljauj braukt pa asvaltu ar pilnpiedzinju, un protams pazeminātais.takā lasi, domā un ja kas nav skaidrs jautā Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
ATD Rakstīts 5. novembris, 2007 Dalīties Rakstīts 5. novembris, 2007 par Razdatkām te:http://jeep.avtograd.ru/Grand_Cherokee/WJ/xfer.htmmanuprāt 242. kārba ir labakais variants, kautgan cik ljoti tev patiik klokjus raustiit!Mans viedoklis ir tāds: ja Jeep`s tad visi chetri ritenji stradaa manaa labaa, un tā kā es to gribu - 242. razdatkai ir gan 2 vekošie, gan 4 velkošie sabloķēti gan 4 velkošie lidz galam nesabloķēti kas ljauj braukt pa asvaltu ar pilnpiedzinju, un protams pazeminātais.takā lasi, domā un ja kas nav skaidrs jautāTad tomeer labaakais variants ir tieshi shii lielaa sadale, vieniigais, ka klokji jaasleegalee. Bet kaa ir ar to sleegaleeshanu? kad vinjus var raustiit - braukshanas laikaa, vai tomeer to jaadara pie staavosha autinja? Esmu noluukojis vienu 4.0 tieshi ar 242 sadali. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
RHINO Rakstīts 5. novembris, 2007 Dalīties Rakstīts 5. novembris, 2007 Tātad, par razdatku ( Sadale man kautkā muljkjigi skan ) protams ka stavošam auto var visu sleegaleet - tikai uz pazemināto galu var tikt tikai ja karba ir N poziicijā!2wd, 4ful time, 4 Part time var slēgt apmeram pie 30km/h - ja to megina izdarīt pie 100km/h tad razdatkai ir KIRDIKT!Pazemināto protams ka tikai stavošam autono 4x4 atpakalj uz 2wd parsledzoties razdatka biezhi vien neatvienojas! un ir tada divaina sajuta vadot mashinu, itkā riepas tukshas - tur ir vairaki varianti ka ar to cinities, 1. pabraucot apmeram 10m atpakaljgaita vajadzetu atvienoties 2. griezhot lidz galam pa labi vai pa kreisi, arī palīdzot3. izslēdz vel uz miiksta seguma, pats smuki atslegsies un pats GALVENAIS! - ieslēdz vajadzīgo režīmu pirms tu esi sūdos līdz ausīm, jo peectam tas var vairs nepalidzeet!Der atcereeties paris tautas gudriibas:1. ko krutaks dzhips to taalaak jaiet peec traktora.2. jauns Jeep`eris nenomierinas kameer nav pamatigi noracis Jeep`u.3. Trosi vajaga tad, kad tā ir palikusi mājās!Smalkumi te :http://www.jeep.auto.ru/Grand_Cherokee/ ... /index.htm Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
ATD Rakstīts 14. novembris, 2007 Dalīties Rakstīts 14. novembris, 2007 Atkal esmu te, lai tiktu galā ar savām neskaidrībām. Beidzot esmu ticis pie sava tik ilgi kārotā Granda. Tik tā sanācis, ka pārstāja degt viena aizmugurējā spuldzīte...gabarītu...labajāpusē. Iemetu aci, bet kā tai tikt klāt un to nomainīt neiebraucu. Visu laiku esmu krāmējies tikai ar vāciešiem un japāņiem. Bet te nav kā pie vāciešiem. Nekur neredzēju kā piekļūt spuldzītēm. Un tad vēl jautājums. Kur varu dabūt otru pulti un atslēgu? Diemžēl manam zirgam bija tikai viens komplekts. Gribu likt KASKO, bet turprasa abus komplektus. Un vai apdrošinātājus apmierina oriģinālā signalizācija? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
RHINO Rakstīts 15. novembris, 2007 Dalīties Rakstīts 15. novembris, 2007 precizē kurš gads tev ir tam grandam!no salona točna lampu nomainīt nevar manuālī par lukturiem pakaljaa ir raxtiic shadi:The brake, turn signal, back-up, and side markerlamps are incorporated in the tail lamp.(1) Remove screws attaching lamp to body *skruve no duru caurumaa(2) Grasp lamp and pull from body to disengagealignment pin.(3) Disconnect lamp wire harness connector.(4) Separate lamp from vehicle.* spuldzes raxta ka esot vienkarshi iespiestas - esot tik jāvelk laukā Par pultīm tev uz TC motors jādodas, jo jaunā pults ir jāsaprogrammē un atslēgas chips arī jāsakodē Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
ATD Rakstīts 17. novembris, 2007 Dalīties Rakstīts 17. novembris, 2007 precizē kurš gads tev ir tam grandam!no salona točna lampu nomainīt nevar manuālī par lukturiem pakaljaa ir raxtiic shadi:The brake, turn signal, back-up, and side markerlamps are incorporated in the tail lamp.(1) Remove screws attaching lamp to body *skruve no duru caurumaa(2) Grasp lamp and pull from body to disengagealignment pin.(3) Disconnect lamp wire harness connector.(4) Separate lamp from vehicle.* spuldzes raxta ka esot vienkarshi iespiestas - esot tik jāvelk laukā Par pultīm tev uz TC motors jādodas, jo jaunā pults ir jāsaprogrammē un atslēgas chips arī jāsakodē Mans ir veca gada...99. Ar to lampu tiku veiksmīgi galā Par pulti un atslēgu ar noskaidroju. Memaz tik daudz neprasa. Tikai sākās viena maza šaizīte. Bremzēšanas laikā sākusi stūre vibrēt. Pretīga jušana. Nezinu kas tur gadijies. Var jau būt ka diskā vaina, vai arī kaut kas ar bremzi. Jo visu laiku nebija. Liekas ka sit kreiso pusi. Rīt mēģināšu izbrīvēt laiku un palīst zem zirga apakšā. Var būt te ir kāds kam bijusi jau tāda šaize un tad var padalīties ar mani infā, kas tad tur manam grandam piemeties Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
V8 Rakstīts 18. novembris, 2007 Dalīties Rakstīts 18. novembris, 2007 vaina būs bremžu diskā Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
ATD Rakstīts 18. novembris, 2007 Dalīties Rakstīts 18. novembris, 2007 vaina būs bremžu diskāJaa...es ar par to saaku domaat. Shodien paceelu priekshu gaisaa, izkustinaaju abus ratus....kustiibas nebija. Tad laikam buus jaasaak mekleet bremzhu diku Varbuut var orjienteejoshu cenu kaads nosaukt?Man veel viens jautaajums par to konsoli kura augshaa un raada pateerinjus un visu paareejo infu. Kas taas par 3 pogaam pa vidu? Kad nospiezh kaadu no taam paraadaas maajinjas simbols ar attieciigaas podzinjas numuru. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
ATD Rakstīts 18. novembris, 2007 Dalīties Rakstīts 18. novembris, 2007 Jaa un veel... stuures stienji....vai vinjiem ir jaagrozaas? Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Āris Seisums Rakstīts 18. novembris, 2007 Dalīties Rakstīts 18. novembris, 2007 Tās podziņas ir HomeLink sistēmas vadība. Zem HomeLink slēpjas iebraucamie vārtu, garāžas vārtu vadības, kā arī apgaismes vadības. Atslēgas vārds HomeLink. Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Cildinsh Rakstīts 19. novembris, 2007 Dalīties Rakstīts 19. novembris, 2007 Ja nav slinkums, bremžu disku vari pats pārbaudīt. Noņem ratu, padauzi nost rūsu diska ventilējamā daļā un tur jābūt ventilēšanas ribu plaisām . Bremzējot plaisās diska daraba virsmas savstarpēji padodas un rodas vibrācija. Jo ilgāk brauksi, jo mazāk veselu ribu starp diska malām paliks, līdz beigās būs divi diski:)) Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
RHINO Rakstīts 20. novembris, 2007 Dalīties Rakstīts 20. novembris, 2007 Jaa un veel... stuures stienji....vai vinjiem ir jaagrozaas?brīvi nekam nav jāgrozās stūres sistēmā! - ko nozīmē grozās? ja pa 10-20 gradiem tad vinjsh abolos grozās ja vairāk tad vienk. tev tur viss ir valjā Reno servisā uz Ulmanja gatves ir baigi labs saversumu speciālisc! Citēt Saite uz ierakstu Padalīties citās vietnēs Vairāk dalīšanās iespēju...
Ieteiktās ziņas
Pievienoties diskusijai
Varat izveidot ierakstu tagad un reģistrēties vēlāk. Ja Jums ir profils šajā vietnē, piesakieties, lai atstātu ierakstu no sava profila.
Piezīme: Lai ieraksts būtu redzams, tam būs nepieciešams moderātora apstiprinājums.